PNL vrea să dea vouchere de vacanţă şi angajaţilor din privat

PNL vrea să dea vouchere de vacanţă şi angajaţilor din privat

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunţat care sunt proiectele prioritare pentru dezvoltarea României, enumerând printre acestea şi emiterea unor vouchere de vacanţă şi pentru angajaţii din mediul privat.

"Menţinem voucherele de vacanţă, niciodată nu a fost problema renunţării la voucherele de vacanţă. Mai mult, avem o iniţiativă parlamentară în dezbatere la Camera Deputaţilor cu privire la voucherele din domeniul privat, companiile private", a fost afirmaţia lui Virgil Popescu.
 
Ministrul spune că voucherele vor fi acordate şi în extrasezon iar salariaţii vor putea decide perioada pentru care vor primi tichetele: „Vom găsi soluţia pentru ca oamenii să poată alege, poate că se vor duce cu ele în extrasezon în 2021, vom extinde perioada".
 
Ministrul Economiei Virgil Popescu anunţă, într-o postare pe Facebook, că, pe proiecte mari, ce asigură dezvoltarea României, cum este şi legea offshore, va merge şi va discuta în Parlament, cu toate forţele politice.
 
"Dezvoltare, investiţii şi consolidarea independenţei energetice sunt cele câteva direcţii prioritare de acţiune. Pe proiecte mari, ce asigură dezvoltarea României, cum este şi legea offshore, voi merge şi voi discuta în Parlament, cu toate forţele politice, pentru că este nevoie de consens şi sprijin",scrie ministrul.
"România trebuie să meargă mai departe!", afirmă el.
 
"Redobândirea încrederii investitorilor este un obiectiv important. România are nevoie de asta, mai ales având în vedere că sectorul energetic are nevoie de investiţii de zeci de miliarde de euro", a spus Popescu, la audierile din Parlament,pentru obţinerea avizului în vederea numirii ca ministru..
 
El a atras atenţia că România a devenit importator net de energie electrică şi de gaze, dintr-un stat aproape independent din punct de vedere energetic.
 
În acest context, ministrul consideră că România trebuie să investească masiv în infrastructură, mai ales în zona de interconectare, şi să diversifice sursele de aprovizionare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: