Magazinul online cu mobilier şi decoraţiuni Bonami a început pregătirile de Sărbători

Magazinul online cu mobilier şi decoraţiuni Bonami a început pregătirile de Sărbători

Magazinul online cu mobilier şi decoraţiuni, aniversează 5 ani de prezenţă pe piaţa din România şi anticipează un sezon festiv dinamic. În prima jumătate a anului, Bonami a înregistrat local o creştere de 10% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Ne bucurăm să observăm o creştere accelerată a vânzărilor pe segmentului de mobilier, între categoriile oferite de Bonami clienţilor săi. Este dovada că strategia adoptată de noi, de a crea o ofertă mai largă şi de a avea mai multe produse pe stoc, a funcţionat. Pe piaţa românească, această categorie a crescut cu 20% faţă de 2021, un aport esenţial avându-l mobilierul de şezut, ce a înregistrat o creştere de 45%", a menţionat, CEO-ul Bonami, Pavel Vopařil.
 
Compania se aşteaptă la vânzări record în perioada Black Friday, pregătindu-se intens în acest sens încă de acum trei luni, asigurând stocuri suficiente şi o legătură strânsă cu toate companiile locale mari de curierat, astfel încât să poată oferi românilor o experienţă de cumpărare excelentă. 
 
Pentru sezonul Sărbătorilor, Bonami are pregătite în stoc 25.000 de produse unice (SKU) şi aşteaptă vânzări de 30 milioane de euro, din care 4 realizate pe piaţa din România.
 
Anul acesta, în premieră pentru România, campania de Crăciun Bonami va fi prezentă atât online, cât şi prin spoturi TV. Ideea creativă se bazează pe conceput de Eroi nevăzuţi ai Crăciunului. Lucie Sulakova, Brand Manager Bonami, a explicat: „ Am realizat că majoritatea momentelor frumoase de Crăciun sunt legate de mobilier, fără însă a ne da seama, cu adevărat, de importanţa sa- de un scaun pe care îl folosim atunci când decorăm bradul, de o masă pe care pregătim bunătăţi, de o canapea unde ne bucurăm de cadouri alături de cei dragi. Am vrut să reflectăm aceste momente unice prin campania creată". 
 
În ceea ce priveşte îmbunătăţirea experienţei navigării, Pavel Vopařil a subliniat: „83% dintre vizitele de pe bonami.ro sunt efectuate folosind telefonul mobil. De aceea am decis să punem accentul pe varianta mobilă a e-shopului şi să o optimizăm.’’
 
Bonami desfăşoară, în prezent, campania Cashback de Crăciun. Orice sumă cheltuită în perioada 1.10-20.12.2021, va fi returnată în contul Bonami sub formă de credite ce pot fi folosite ca până la 20% reducere din valoarea totală a comenzilor plasate, între 24.12-31.12. Ca noutate, orice produse comandate în perioada 1.10.2021-24.12.2021 pot fi returnate gratuit până pe 15.01.2022.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările