Guvernul plafonează preţurile la gaze, energie electrică şi termică, salubritate şi carburanţi, pe perioada stării de urgenţă

Guvernul plafonează preţurile la gaze, energie electrică şi termică, salubritate şi carburanţi, pe perioada stării de urgenţă

Energia nu se mai poate scumpi, pe perioada stării de urgenţă

Preţurile la gaze, energie electrică şi energie termică, dar şi la carburanţi vor fi plafonate şi nu pot creşte peste nivelurile din data de 29 martie, pe toată perioada stării de urgenţă, a anunţat duminică ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela.

Ştiri pe aceeaşi temă

„O măsură la care am făcut analize profunde împreună cu Ministerul Economiei, cu colegii din Guvern, cu domnul prim-ministru. Am decis că, odată cu publicarea prezentei ordonanţe militare în Minitorul Oficial al României, în perioada stării de urgenţă, preţurile la energie electrică şi termică, la gaze naturale, alimentarea cu apă, salubritate şi carburanţi nu mai pot fi majorate peste nivelul practicat astăzi, la data emiterii prezentei ordonanţe militare. Aceste preţuri pot doar să scadă în funcţie de cerere şi ofertă. În niciun caz nu vor mai fi majorate”, a declarat Vela.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: