Guvernul îşi propune prelungirea valabilităţii şomajului tehnic şi a programului flexibil de muncă

Guvernul îşi propune prelungirea valabilităţii şomajului tehnic şi a programului flexibil de muncă

Violeta Alexandru Foto gov.ro

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, vineri, la începutul şedinţei de Guvern, că se aşteaptă avizul Consiliului Legislativ, pentru prelungirea măsurii şomajului tehnic şi flexibilizarea programului de muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Pentru prelungirea şomajului tehnic, prevederea este inclusă într-o ordonanţă de urgenţă unde venim şi cu nişte completări discutate cu mediul privat, cu precizarea că nu avem încă avizul Consiliului Legislativ pentru că procedura de avizare a durat mult”, a declarat Violeta Alexandru.
 
Ministrul Muncii a arătat că şi pentru programul flexibil de muncă este aşteptat acelaşi aviz de la Consiliul Legislativ.
 
”Pentru prelungirea măsurii programului flexibil, acolo venim cu o hotărâre de guvern în primă lectură, urmând să avem şi acolo punctul de vedere, avizul Consiliului Legislativ şi să îl adoptăm săptămâna viitoare. Cele două acte normative sunt pregătite, le voi prezenta la momentul oportun”, a mai declarat Violeta Alexandru.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările