Fiscul a luat la puricat service-urile, vulcanizările şi spălătoriile auto. Ce nereguli au căutat

Fiscul a luat la puricat service-urile, vulcanizările şi spălătoriile auto. Ce nereguli au căutat

Nu mai puţin de 740 de service-uri, vulcanizări, spălătorii şi alte societăţi din domeniul prestărilor de servicii din domeniul auto au fost verificate săptămâna trecută de inspectorii antifraudă, controalele soldându-se cu amenzi de peste 4 milioane de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

La finalul săptămânii trecute, inspectorii antifraudă din cadrul Direcţiei generale antifraudă fiscală au verificat un număr de 740 de operatori economici – prestatori de servicii în domeniul auto.
 
Verificările au vizat modul de fiscalizare a sumelor încasate, urmare a dotării şi utilizarii AMEF, provenienţa stocurilor de produse auto şi îndeplinirea condiţiilor legale de funcţionare, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în sumă de 4,1 milioane de lei.        
 
În vederea eficientizări activităţii, în perioada următoare vor fi derulate verificări de tip blitz pentru creşterea conformării, implicit colectarea veniturilor la bugetul de stat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: