Drulă: Am schimbat Consiliul de Administraţie al Metrorex. Cine e acum la conducere

Drulă: Am schimbat Consiliul de Administraţie al Metrorex. Cine e acum la conducere

Ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a anunţat joi că, în urma rezultatelor raportului de control a decis schimbarea Consiliului de Administraţie al Companiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am numit astăzi un nou consiliu de administraţie profesionist la Metrorex. Toţi membrii au experienţă de top management şi sunt complet independenţi faţă de sindicat. Echipa are mandat clar şi întreaga mea susţinere pentru eficientizarea şi restructurarea companiei”, a afirmat ministrul.
 
Noul CA Metrorex este format din:
 
Ştefan PARASCHIV - A fost între 2017 şi 2020 preşedinte al CA Romaero. Are o experienţă de 15 ani în strategii de afaceri, leadership şi managementul vânzărilor, pentru companii din ţară şi din străinătate. Absolvent de ASE, are studii perfecţionate în străinătate.
 
Mihnea JIDA - avocat, membru al Baroului Bucureşti din 2012. Are studii şi stagii de pregătire în străinătate - în Elveţia şi la Paris. Absolvent al Facultăţii de Drept a Universităţii Bucureşti.
 
Răzvan Andrei TERECOASĂ - experienţă de peste 12 ani în domeniul bancar (BCR, Eximbank, Bancpost, Citibank). Absolvent de ASE.
 
Adrian Gabriel DUMITRIU - CFO Chimcomplex, CFO Alstom, CEO Electroputere. A studiat la ASE, şi-a perfecţionat studiile la Paris, cu un masterat (EMBA) la Conservatoire National des Arts et Métiers.
 
Mihaela URZICĂ - director de strategie la OMV Petrom. Timp de 4 ani, a fost finance manager pentru OMV, în mai multe ţări din Africa de nord. Anterior, a lucrat la Petrom şi Toyota România ca manager de proiect, consultant, respectiv finance manager

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările