Declaraţiile şefului CFR SA l-au costat funcţia. În locul lui vine fostul şef

Declaraţiile şefului CFR SA l-au costat funcţia. În locul lui vine fostul şef

Declaraţiile făcute luni de şeful CFR SA, Constantin Axinia, care a afirmat că nu a primit niciun ordin de restructurare a companiei şi chiar că organigrama a fost aprobată încă de la primul său mandat de ministru de către Răzvan Cuc, par să-l fi costat funcţia.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a informat că luni, 14 octombrie 2019, membrii Consiliului de Administraţie l-au numit pe domnul Marius CHIPER, director general interimar.
 
Marius Chiper, de profesie inginer şi cu o experienţă profesională de 25 de ani în sectorul feroviar, a ocupat până în prezent funcţia de director general adjunct Investiţii din cadrul companiei, iar din poziţia de director general interimar, funcţie deţinută şi în perioada 2015-2017, va coordona întreaga activitate a CNCF CFR SA, compania naţională care administrează şi gestionează infrastructura feroviară publică.
 
„Menţionăm faptul că această decizie a fost luată după revocarea din funcţia de director general interimar a domnului Constantin Axinia”, arată comunicatul CFR SA.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: