Comuna care va avea aeroport. Investiţia va fi demarată până la sfârşitul anului

Comuna care va avea aeroport. Investiţia va fi demarată până la sfârşitul anului

Investiţii majore vor fi demarate la sfârşitul acestui an pentru construcţia unui aeroport de mici dimensiuni, primarul comunei afirmând că a iniţiat deja demersurile pentru scoaterea terenului din circuitul agricol.

Investiţia va fi demarată în localitatea Budeşti, judeţul Vâlcea, primarul Ionel Vlădulescu afirmând că investiţia va fi finanţată de CJ Vâlcea şi CL Budeşti. 
 
”Va fi o pistă pentru avioane uşoare de mici dimensiuni. Nu avem la acest moment o estimare pentru că pista va fi pe iarbă, nu betonată. Pe această pistă vor putea ateriza şi decola inclusiv elicopterele SMURD. Deocamdată consider că facem paşi înainte. Avem făcută o propunere la Direcţia Agricolă pentru scoaterea din circuitul agricol a unei suprafeţe de 6 ha. Acum este păşune suprafaţa pe care noi vrem să construim aeroportul de mici dimensiuni”, a declarat primarul localităţii Budeşti, Ionel Vlădulescu.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: