Cîţu: Veşti excelente pentru toţi românii! Salariul mediu nominal creşte semnificativ. Puterea de cumpărare a românilor creşte semnificativ

Cîţu: Veşti excelente pentru toţi românii! Salariul mediu nominal creşte semnificativ. Puterea de cumpărare a românilor creşte semnificativ

FOTO Shutterstock

Premierul Florin Cîţu afirmă, după ce INS a anunţat creşterea câştigului salarial mediu nominal net, că este o veste execelentă şi că puterea de cumpărare a românilor creşte semnificativ, dând asigurări că Guvernul pregăteşte economia pentru perioada post - pandemie.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Veşti excelente pentru toţi românii! Salariul mediu nominal CREŞTE semnificativ. Puterea de cumpărare a românilor CREŞTE semnificativ. Pregătim economia pentru perioada post - pandemie. Creşterea economică în 2021, de care vor beneficia toţi românii, o să fie peste toate estimările de la începutul anului. Vă garantez”, sfirmă premierul, care apoi citează datele prezentate de INS.
 
Martie 2021 comparativ cu Martie 2020

  •  Comparativ cu luna martie a anului precedent, câştigul salarial mediu nominal net a crescut cu 7,7%
  • Câştigul salarial în raport cu evoluţia preţurilor de consum
  •  Indicele câştigului salarial real a fost 104,5% pentru luna martie 2021 faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent.
  •  Indicele câştigului salarial real a fost 105,0% pentru luna martie 2021 faţă de luna precedentă."

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările