Cîţu, despre împrumuturile făcute de Finanţe: doar dobânzile ne costă 1 miliard de lei pe an

Cîţu, despre împrumuturile făcute de Finanţe: doar dobânzile ne costă 1 miliard de lei pe an

Intenţia Ministerului de Finanţe de a modifica legea pentru a se împrumuta mai mult a stârnit ample reacţii din partea Opoziţiei, senatorul PNL Florin Cîţu afirmând că „Guvernul este disperat dupa bani. Criza a lovit direct în finanţele publice!”.

„Acum câteva ore vă spuneam că guvernul nu se mai poate împrumuta pe pieţele interne. Dacă o face, preţul creşte de la o săptămână la alta.
 
În acelaşi timp, guvernul pregătea schimbarea legislaţiei în vigoare pentru a mai creşte, implicit, taxele pentru generaţiile viitoare. Vreţi să ştiţi cât ne costă în plus doar dobânzile? Atenţie: Un miliarde de lei anual în plus doar costul dobânzilor
 
Pentru că cineva trebuie să plătească împrumuturile cu dobânzile astronomice înapoi, PSD+ALDE vor creşte taxele, impozitele, accizele, contribuţiile, dacă mai rămân la guvernare!
 
Nu au bani pentru pensii şi salarii. Le plătesc din taxele pe care le impun generaţiilor viitoare”, scrie Cîţu pe pagina sa de Facebook.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: