Cîţu, despre creşterea pensiilor cu 40% cerută de PSD: De unde au atâta tupeu şi atâta cinism? Vom ataca la CCR

Cîţu, despre creşterea pensiilor cu 40% cerută de PSD: De unde au atâta tupeu şi atâta cinism? Vom ataca la CCR

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a declarat că PSD dă dovadă de mult tupeu şi cinism propunând majorarea cu 40% a punctului de pensie în condiţiile în care economia este deja secătuită şi că proiectul va fi atacat la Curtea Constituţională.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Nu vom permite anul acesta o creştere a cheltuielilor bugetare”, a declarat la RFI ministrul de Finanţe, Florin Cîţu.
 
El precizează că dacă PSD şi aliaţii săi din Parlament decid marţi majorarea pensiilor cu 40%, PNL se va adresa CCR, care ”este imparţială şi va folosi Constituţia în a judeca”.
 
Florin Cîţu se întreabă în contextul eventualei majorări a pensiilor cu 40% dorită de PSD ”De unde atâta tupeu şi atâta cinism?”.
 
”Au încercat să arunce România în aer ani de zile, i-am oprit şi văd că tot nu se potolesc (...). Încă aştept instituţiile statului să analizeze şi să-i ancheteze pentru subminarea economiei naţionale pe cei care au lăsat economia fără stocuri, înaintea unei crize de sănătate. Şi bineînţeles, poate o să ne uităm şi la aceste acţiuni, ceea ce fac astăzi în Parlament este vădit împotriva României (...). Sunt indignat de ceea ce fac. Toată lumea se uită la noi, avem investitori, avem Comisia Europeană, agenţiile de rating, toată lumea se uită la noi, ne-au avertizat că mergem într-o direcţie greşită şi aceşti oameni vin şi fac acest lucru”, a spus ministrul Finanţelor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările