Cîţu: Acţiunile PSD în Parlament reprezintă terorism economic

Cîţu: Acţiunile PSD în Parlament reprezintă terorism economic

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, consideră că acţiunile PSD în Parlamentul României reprezintă „terorism economic”, doar în scopul câştigării electoratului.

„Acţiunile PSD în Parlamentul României reprezintă TERORISM economic. Nu există niciun dubiu aici. 
PSD are un singur scop. Să mai câştige câteva voturi chiar daca asta înseamnă prăbuşirea economiei pentru următorii zece ani. 
 
Ciolacu s-a opus prelungirii stării de urgenţă pentru că avea de câştigat dacă criza de sănătate ar fi avut un impact negativ mai mare asupra românilor (vă aduceţi aminte scenriile apocaliptice cu zeci de mii de victime lansate de acesta). 
 
Acum PSD vânează voturi prin PRĂBUŞIREA economiei că urmare a creşterii cheltuielilor bugetare care nu au sursă de finanţare. 
 
Ciolacu NU VREA creştere economică şi bunăstare pentru toţi românii pentru că nu are de câştigat. Vă face TOTUL pentru a prăbuşi economia şi a crea haos şi panică. Atunci câştigă PSD şi Ciolacu. 
 
PSD se comportă că o grupare teroristă.  
 
Vom opri, ca si pana acum, aceste atacuri teroriste ale PSD la stabilitatea economică. Nu-i vom lăsa să prăbuşească economia.
 
#RomaniiTrebuieSaStie”, a scris Cîţu pe pagina sa de Facebook.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: