Cîţu: 2.355 de firme au accesat bani prin IMM Invest. O fie cel mai de succes proiect din ultimii 30 de ani

Cîţu: 2.355 de firme au accesat bani prin IMM Invest. O fie cel mai de succes proiect din ultimii 30 de ani

Florin Cîţu FOTO gov.ro

Ministrul Finanţelor Florin Cîţu a anunţat miercuri că 2.355 de firme au accesat bani prin programul IMM Invest, până în acest moment, afirmând că acesta „o fie cel mai de succes proiect din ultimii 30 de ani”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Cred că o fie cel mai de succes proiect din ultimii 30 de ani. Deja sunt 2.355 de firme, de companii care au accesat bani prin IMM Invest, asta înseamnă că s-au consumat din cele 15 miliarde alocate, suma de 1,85 miliarde de lei. Ideea este alta: este un program care deja a depăşit toate programele făcute de PSD în ultimul timp. Ei alocaseră acestui program, în trecut, 700 de milioane de lei vs. 15 miliarde de lei cât alocăm noi, iar noi deja am depăşit 1,85 de miliarde din plafon. Mai mult, asta în condiţiile în care pentru Startup Nation, de exemplu, plătim facturi şi anul acesta, de acum doi ani neplătite”, a declarat Cîţu, în cadrul unui webinar despre finanţele publice în vremuri de criză organizat de Tineretul Naţional Liberal şi moderat de preşedintele TNL, Mara Mareş şi prim vicepreşedintele TNL, Cosmin Sava.

Temele de discuţie au vizat digitalizarea MFP/ANAF, stadiul IMM INVEST, parteneriatul dintre instituţiile statului şi antreprenori şi măsurile fiscale bugetare luate în perioada COVID-19.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: