Cea mai mare expansiune din istoria Wizz Air: 21 de aeronave, 70 de rute noi, 4 alte destinaţii

Cea mai mare expansiune din istoria Wizz Air: 21
de aeronave, 70 de rute noi, 4 alte destinaţii

Operatorul de transport low-cost Wizz Air dă startul celei mai mari creşteri operaţionale. În următoarele 17 săptămâni, 21 de aeronave vor fi alocate bazelor sale din Europa, sprijinind suplimentarea a 700 de zboruri săptămânale şi începerea a 70 de noi rute.

Ştiri pe aceeaşi temă

Patru destinaţii noi - Atena, Tallinn, Harkov, Viena - vor fi inaugurate până la jumătatea lunii iulie, odată cu deschiderea unei noi baze vest - europene în capitala austriacă. Expansiunea Wizz în 2018 reprezintă o investiţie de peste 2 miliarde de dolari la 11 baze din Marea Britanie, Austria, Polonia, Ucraina, Ungaria, România şi Georgia.

Astăzi, Wizz sărbătoreşte expansiunea oferind 20% reducere pentru toate zborurile programate până la 31 mai, pentru rezervările efectuate astăzi, 13 martie, până la miezul nopţii.

În plus, clienţii Wizz sunt invitaţi să sărbătorească această expansiune impresionantă împreună cu echipajul de la bord, precum şi pe canalele de social media, urmărind #WIZZaroundEurope. Pasagerii ce vor călători pe primele zboruri ale celor 21 de noi aeronave, vor avea şansa de a câştiga vouchere Wizz în valoare de 1.000 euro.

Wizz Air îşi începe expansiunea din 2018 în această săptămână, cu sosirea unui nou nou Airbus A320, a 11-a aeronavă alocată bazei din capitala Ungariei, care coincide cu lansarea unei noi rute interesante spre Stavanger, Norvegia.

Owain Jones, Chief Corporate Officer la Wizz Air, a declarat: „Astăzi începem cea mai mare fază de expansiune de până acum din istoria WIZZ. Compania îşi menţine angajamentul de a face călătoria cu avionul mai accesisibilă pentru mai mulţi oameni decât oricând, oferind cele mai mici preţuri posibile prin modelul său de afaceri ultra low cost. Din ce în ce mai mulţi clienţi aleg să zboare cu Wizz Air în fiecare an, bucurându-se de conectivitatea reţelei extinse de rute a companiei noastre formată acum din peste 600 de rute către 145 de destinaţii din 44 de ţări. Cele 70 de noi rute care vor începe în următoarele 17 săptămâni vor contribui şi ele la oportunităţile de călătorie disponibile oferite de Wizz Air”.

citeste totul despre: