Cardurile BCR nu pot fi folosite în weekend. Care e intervalul orar în care sistemul informatic bancar va fi indisponibil

Cardurile BCR nu pot fi folosite în weekend. Care e intervalul orar în care sistemul informatic bancar va fi indisponibil

Banca Comercială Română (BCR) opreşte, în acest weekend, sistemul informatic care gestionează operaţiunile cu carduri, astfel încât acestea nu vor putea fi folosite sub nicio formă, a informat instituţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întreruperea va fi operată în noaptea de vineri spre sâmbătă, 18-19 octombrie 2019, respectiv între orele 1:00 şi 5:00 a zilei de 19 octombrie. Cardurile BCR nu vor putea fi folosite nici în reţeaua BCR şi nici în alte reţele de acceptare.
 
În acest interval orar, nu vor putea fi utilizate echipamentele BCR: ATM-uri (Bancomate); MFM-uri (Maşini multifuncţionale); POS.
 
De asemenea, în aplicaţiile George/George Go, nu vor putea fi efectuate operaţiuni specifice cardului: blocare card; deblocare card; modificări limite tranzacţionare (ATM/POS); rambursare card de credit.
 
Tranzacţiile la ASV-uri (Automate de schimb valutar) nu vor fi afectate. Tranzacţiile la APT (Ghişee rapide) vor putea fi efectuate numai cu autentificare cu cartonaş cu cod de bare (nu va putea fi utilizată funcţionalitatea de autentificare cu card BCR)

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările