Autostrada Sibiu – Piteşti intră în linie dreaptă

Autostrada Sibiu – Piteşti intră în linie dreaptă

Guvernul va aproba, joi, declanşarea procedurii de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul lucrărilor pentru autostrada Sibiu-Piteşti, secţiunea 1 Sibiu – Boiţa, pentru care s-au alocat peste 5 miliarde de lei din bugetul Ministerului Transporturilor.

"Se aprobă declanşarea procedurii de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional «Autostrada Sibiu Piteşti» - Secţiunea 1 Sibiu - Boiţa, expropriator fiind statul român, reprezentat de Ministerul Transporturilor, prin Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere - S.A.", arată proiectul de hotărâre de Guvern, ce va fi aprobat în cadrul şedinţei de la ora 14,00.
 
Suma estimată de Ministerul Transporturilor pentru exproprieri este de 5,001 miliarde de lei.
 
Banii se vor plăti în cel mult 30 de zile de la data solicitării acestora, într-un cont bancar deschis pe numele Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere - S.A. la dispoziţia proprietarilor de imobile proprietate privată care constituie coridorul de expropriere.
 
Imobilele ce vor fi expropriate sunt situate pe raza localităţilor Şelimbăr, Tălmaciu şi Boiţa din Judeţul Sibiu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: