Asociaţia Pro Infrastructură, despre cum se circulă în România: Sunt locuri unde poţi să dispari cu totul în asfalt, nu doar să-ţi pierzi pixul ca pe Lugoj-Deva FOTO

Asociaţia Pro Infrastructură, despre cum se circulă în România: Sunt locuri unde poţi să dispari cu totul în asfalt, nu doar să-ţi pierzi pixul ca pe Lugoj-Deva FOTO

Refuzul autorităţilor de a deschide circulaţiei lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva continuă să stârnească ample reacţii. Una dintre asociaţiile care monitorizează starea infrastructurii rutiere atrage atenţia că, în România există porţiuni de zeci de kilometri unde există riscul unor grave accidente rutiere, ce se pot solda cu pierderea de vieţi.

„După manipularea grosolană de miercuri, când Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a lansat în mass media o fotografie cu o crăpătură în asfalt "măsurată" cu un pix în capătul vestic al lotului 3 al A1 Lugoj-Deva, un membru al comunităţii noastre a folosit acelaşi instrument hi-tech în gropile de pe DN68A, segmentul paralel cu autostrada-muzeu de 21 km. Rezultatele se văd în pozele ataşate.
 
Şoferii sunt nevoiţi să îşi rişte viaţa şi să-şi facă praf maşinile pe cei 25 de km ai DN68A dintre Săcămaş şi Holdea: o şosea îngustă cu o bandă pe sens plină de cratere unde poţi să dispari cu totul, nu doar să-ţi pierzi pixul, cu un trafic infernal înghesuit în coloană croşetând prin curbe foarte periculoase.
 

În continuare cerem răspicat: Deschideţi autostrada şi vă puteţi certa/judeca prin instanţe ani de zile!”, scrie Asociaţia Pro Infrastructură.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: