Încă o instituţie de stat anunţă că nu mai lucrează cu publicul

Încă o instituţie de stat anunţă că nu mai lucrează cu publicul

Activitatea de vizare a carnetelor de rentier agricol a fost suspendată începând de joi, 12 martie, până pe 4 mai, decizie luată în contextul măsurilor luate de prevenire a riscului de răspândire la nivel naţional a infecţiei cu coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anunţul a fost făcut de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).
 
”În contextul măsurilor luate de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) de prevenire a riscului de răspândire la nivel naţional a infecţiei cu Coronavirus SARS-CoV-2, informăm că a fost aprobată de către conducerea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale decizia APIA de suspendare a activităţii de vizare a carnetelor de rentier agricol, începând de mâine, 12 martie 2020”, arată APIA într-un comunicat.
 
Această decizie este luată în aplicarea art.2 din Hotărârea nr. 6 din data de 6 martie 2020 a Grupului de suport tehnico-ştiinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României.
 
Activitatea de vizare va fi reluată de către centrele judeţene ale APIA începând cu data de 4 mai 2020.
 
”Precizăm că în conformitate cu prevederile OMADR nr. 1272/2005,  cu modificările şi completările ulterioare, vizarea carnetelor de rentier agricol se realizează până la data de 31 august 2020”, anunţă APIA.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: