Şeful RTC Proffice: firmele alocă, pe lună, cel mult zece euro de angajat pentru produse de papetărie şi birotică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Companiile au limitat cantitatea de articolele de papetărie şi birotică cumpărate pentru angajaţi FOTO Arhivă Adevărul
Companiile au limitat cantitatea de articolele de papetărie şi birotică cumpărate pentru angajaţi FOTO Arhivă Adevărul

Daca pana la debutul crizei financiare firmele cumparau regulat pixuri si „cele necesare unui birou”, in ultimii ani exista o tendinta clara de control al bugetelor astfel incat suma maxima alocata unui angajat nu mai depaseste zece euro pe lună, spune Gabriel Muresanu, CEO al RTC Proffice.

„Principala schimbare de comportament adusa de criza financiara tine de controlul procesului de achizitii al articolelor office. Daca pana in criza firmele cumparau regulat pixuri si cele necesare unui birou, de la inceputul recesiunii economice, companiile au inceput sa aloce o mai mare atentie analizei consumului si necesarului de birotica”, a declarat pentru Wall-Street.ro Gabriel Muresanu, care a preluat conducerea RTC Proffice din 2012.

Pentru companii, bugetele alocate pornesc in general de la 2-3 euro pe angajat pe luna pana la maxim 10 euro, in functie de industrie si tip de activitate. Media se situeaza in jur de 4-5 euro de angajat pe luna, doar pentru papetarie si birotica.

“Daca socotim si toate celelalte game de produse necesare intr-un loc de munca sau productie, produse de curatenie si protectia muncii, articole promotionale, valoarea medie per angajat se poate dubla”, completeaza Muresanu.

Citeşte continuarea pe wall-street.ro

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite