Scurtcircuit la Volkswagen: Constructorul german recheamă în service noul Passat pentru probleme la instalaţia electrică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luna trecută, producătorul auto german Volkswagen a anunţat că demarează o acţiune de rechemare a unui număr de automobile Passat din Europa, după ce a depistat o problemă electrică, notează Agerpres.

Marţi, un purtător de cuvânt al grupului Volkswagen a anunţat că producătorul va rechema în service noul Passat B8 vândut în Europa, însă nu a oferit informaţii în legătură cu numărul exact de automobile afectate.

"Nu avem cunoştinţă de existenţa unor accidente provocate de această problemă", a precizat purtătorul de cuvânt.

Modelul Passat B8 a fost comercializat în Europa de la finalul anului 2014.

Volkswagen a anunţat în jur de 13.700 de proprietari de Passat să contacteze reprezentanţele auto ale grupului pentru a programa o verificare a instalaţiei electrice.

Purtătorul de cuvânt al companiei a declarat de asemenea că această problemă poate afecta motoarele şi sistemele de asistenţă la frânare.

Grupul Volkswagen este implicat într-un scandal de proporţii uriaşe, după ce a fost forţat să recunoască faptul că a instalat, pe motoarele diesel a circa 11 milioane de vehicule, dispozitive de trucare a emisiilor poluante.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite