Saint Gobain şi-a mutat depozitele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Saint Gobain Construction Products şi-a mutat activităţile industriale în centrul Bucharest West cu scopul de a-şi optimiza performanţele operaţionale, prin închirierea aici a unui spaţiu industrial de 3.260 de metri pătraţi.

Tranzacţia a fost intermediată de compania Colliers Internaţional. „Chiriaşii care au nevoie de spaţii sub 5.000 de metri pătraţi pot găsi o multitudine de soluţii de depozitare în condiţiile actuale de piaţă, dar puţine din ele oferă calitatea şi flexibilitatea necesare companiilor multinaţionale”, afirmă Viorel Opaiţ, manager industrial division în cadrul Colliers Internaţional.
Saint-Gobain Group este liderul mondial sau european pe cele mai importante segmente din domeniul industrial: produse pentru construcţii, materiale inovative, distribuţia materialelor de construcţii şi amenajări interioare, precum şi în sectorul ambalajelor din sticlă.

Creşte rata de neocupare

Conform celui mai recent raport realizat de Colliers Internaţional, pe fondul eliberării de spaţii industriale de către chiriaşi, vom asista în prima jumătate a anului la o creştere a ratei de neocupare, până la nivelul de 14%, urmând ca aceasta să scadă uşor în al doilea semestru.
Cea mai mare tranzacţie de pe raza Bucureştiului, finalizată spre sfârşitul anului 2009, a avut în prim-plan producătorul de hârtie Antalis, care a închiriat 10.000 de metri pătraţi de spaţiu industrial. Aproape 30% din cererea de spaţii de depozitare a provenit, în 2009, de la operatorii logistici şi de la companiile de transport, urmate îndeaproape de companii din sectorul bunurilor de larg consum. În 2010 cererea de spaţii va veni din partea operatorilor de logistică şi a companiilor din retail, FMCG şi componente auto, potrivit Colliers.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite