Răzvan Cuc, cu bilanţ de 22 de km de autostradă finalizaţi: Am mers foarte bine, se vede evoluţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Cuc FOTO gov.ro
Răzvan Cuc FOTO gov.ro

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat marţi că toate proiectele lăsate moştenire noului ministru „au mers foarte bine anul ăsta” , iar „statul pe şantiere a dat roade”.

„Lăsăm contracte semnate de 8 miliarde de lei, lăsăm proiecte lansate de 13 miliarde, lăsăm şantiere în plină execuţie. Au mers foarte bine anul ăsta, o parte din şantiere pe care v-am şi cantonat şi am mers foarte des pe ele şi se vede şi evoluţia”, a spus Cuc, potrivit Mediafax.

Deşi sunt doar 22 de kilometri de autostrăzi finalizaţi în timpul mandatului său, fost ministru a explicat că „statul pe şantiere a dat roade” şi că lucrările au avansat de la începutul mandatului.

„Dacă dumneavoastră aţi fi mers măcar o zi pe şantierele respective sau v-aţi uitat pe graficele de unde au fost preluate, adică de la 59% Iernut Cheţani suntem la 85%, 60% Lotul 1 Sebeş Turda, suntem la peste 80%, Centura Bacăului 0% la începutul mandatului, 50% (în prezent n.r.)., Biharia Borş 0% la începutul mandatului, 65% stadiu fizic. Sunt contracte pe care le-am preluat, deci faptul că am mers pe şantiere s-a văzut ritmul de lucru şi s-a văzut accelerarea proiectelor.

Deci statul pe şantiere a dat roade, iar eu am spus într-adevăr, dumneavoastră vă uitaţi la numărul de kilometri, asta puteţi să îl întrebaţi şi pe viitorul ministru, care va fi dat în funcţiune.

Eu mi-am asumat nişte lucruri, eu am vorbit de kilometri care vor fi daţi în trafic. Este o noţiune a da în trafic, adică să mergem şi un alt lucru să faci recepţia finală, a fi finalizaţi”, a declarat Cuc.

Răzvan Cuc a mai făcut observaţia că funcţionarii au încetinit ritmul de lucru aşteptând învestirea noului Guvern. „Mulţi funcţionari au început să nu mai lucreze la întreaga forţă pe care o aveau şi probabil aşteptau învestirea noului Guvern”, a spus acesta.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite