Proiecte de case austriece

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casele în stil austriac, cochete, răsărind dintre văile munţilor, te duc cu gândul la cabanele de vacanţă. Cele mai multe sunt construite din lemn, deoarece acest material este durabil şi se găseşte din abundenţă pe meleagurile austriece. „Adevărul“ îţi prezintă câteva proiecte de case austriece.

Stilul austriac poate fi recunoscut cu uşurinţă datoriă tavanelor înalte şi a nelipsitului pod construit din buşteni. Sunt văruite în culori simple, însă acoperişurile sunt în nuanţe vesele de roşu, într-un constrast plăcut cu verdele crud din sezonul cald. De la exterior nu lipsesc verandele şi balcoanele din lemn sculptat, îmbodobite cu ghivece de flori viu colorate. Un element distinct sunt şi obloanele de la ferestre, tot din lemn. 

1. Proiecte de case austrice: mică şi cochetă

Cu o suprafaţă construită de 145 de metri pătraţi, suprafaţă locuibilă de 107 metri pătraţi şi 37 de metri pătraţi de terasă şi balcon, această casă are la primul nivel living, baie cu saună inclusă, un dormitor de dimensiuni medii şi o bucătărie, iar la primul nivel – două dormitoare, dressing room, o baie şi un balcon. 

image

FOTO rovaniemi-loghouse.com

2. Proiecte de case austriece: bucătăria, la etaj

Cu o suprafaţă construită de 202 metri pătraţi, suprafaţă locuibilă de 178 de metri pătraţi, această casă în stil austriac include la primul nivel bucătărie unită cu livingul, sală de biliard, camera „tehnică“, baie cu saună, spălătorie, iar la etaj – două dormitoare, baie şi un balcon. 

FOTO rovaniemi-loghouse.com

3. Proiecte de case austriece: suprafaţă generoasă, aspect intim

Cu o suprafaţă construită de 354 metri pătraţi şi o suprafaţă utilă de 311 metri pătraţi, casa are la primul nivel living, birou, bucătărie, două băi si o saună, un dormitor, hol, lobby, verandă şi terasă, iar la etaj – trei dormitoare, trei băi, dressing room şi două balcoane. 

image
image
image

FOTO rovaniemi-loghouse.com

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite