Articol publicitar

O zi din viaţa unui şofer care conduce cu Uber.  Cum este să ai un al doilea loc de muncă

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
uber

Încă de dinaintea pandemiei, oamenii au înţeles oportunitatea de a-şi monetiza hobby-urile, fie că este vorba despre un nou loc de muncă sau de o afacere pe lângă jobul principal.

De la angajaţii din corporaţii cu diverse talente artistice, până la cei pasionaţi de cafea şi de activitatea de barista part time, piaţa muncii a cunoscut nevoia angajaţilor de a avea flexibilitate şi de a face ceva semnificativ pentru ei înşişi în afara orelor de program. 

Acesta este şi cazul lui Răzvan, un broker de asigurări cu normă întreagă din Bucureşti, care a decis să-şi rotunjească veniturile practicând un hobby după orele de program: condusul cu Uber. Ridesharing-ul a devenit astfel un trend care capătă din ce în ce mai multă popularitate. Flexibilitatea şi oportunitatea de a deveni antreprenor sunt două dintre avantajele principale ale economiei digitale, lucru valabil şi pentru Uber. 

Cum începe ziua 

Răzvan se trezeşte dimineaţa devreme pentru a merge la biroul din Bucureşti unde lucrează timp de 8 ore pe zi. Uneori este nevoit să meargă la întâlniri de afaceri prin oraş, ca parte din programul lui. Networkingul este un aspect important la locul său de muncă şi l-a ajutat inclusiv în interacţiunea cu pasagerii Uber, cu care are obiceiul de a discuta deschis. Tocmai de aceea, Răzvan a primit multe complimente pentru abilităţile lui de a conversa. Unul dintre principalele avantaje care îi menţin activi pe şoferi este feedback-ul direct pe care pasagerii îl lasă chiar la finalul cursei. Printre complimentele cele mai frecvente se numără şi cele pentru playlist-ul său sau pentru maşina bine întreţinută şi curată. 

Cum continuă ziua 

uber

În zilele în care conduce cu Uber, Răzvan deschide aplicaţia şi conduce timp de aproximativ 4 ore pe seară. În funcţie de trafic şi ore de vârf, el poate avea până la 2-3 curse pe oră. Unul dintre aspectele de care se bucură cel mai mult este flexibilitatea programului: se poate loga oricând doreşte pe aplicaţie, ceea ce îi dă oportunitatea să îşi organizeze zilele după bunul plac şi să petreacă timp de calitate alături de prieteni şi familie. 

Cum se termină ziua 

La finalul zilei, fie că se îndreaptă spre casă, fie că mai are treburi prin oraş, Răzvan poate decide să preia curse în direcţia pe care o alege. De exemplu, ca parte a programului Uber Pro, care oferă o serie de avantaje şoferilor de top, el primeşte informaţii suplimentare despre potenţialele sale curse, precum durata şi distanţa. Alte beneficii la care are acces sunt reduceri speciale pentru combustibil, servicii de spălătorie, şi chiar soluţii optimizate pentru asigurare. Mai mult, şoferii din programul Uber Pro au un rating mediu de 4,98, ceea ce dovedeşte că pasagerii ajung la destinaţie cu ajutorul unor conducători auto de top.  

Ideea de a fi propriul său şef este motivul pentru care Răzvan îşi termină ziua cu un zâmbet, pregătit mereu pentru noi experienţe şi poveşti.  

Începerea unei afaceri poate fi un proces stresant pentru unii, dar oportunitatea de a transforma o pasiune precum condusul într-o sursă sigură de venit a devenit o realitate pentru mulţi oameni ca Răzvan. Utilizarea aplicaţiei Uber pentru a conduce bifează multiple avantaje precum flexibilitatea, feedbackul direct, experienţele noi şi oamenii întâlniţi în fiecare zi, precum şi viaţa de antreprenor, totul în timp ce faci ceva ce îţi place cu adevărat. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite