O nouă şedinţă de Guvern. Executivul ar putea adopta ordonanţa pe fiscalitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Guvernul a planificat o nouă şedinţă de Guvern, vineri seară, la ora 18.30, pe ordinea de zi a şedinţei urmând să fie inclusă cel mai probabil ordonanţa de urgenţă pe fiscalitate.

Programul oficial al premierului Viorica Dăncilă arată că, în timpul amiezii, premierul îl va primi pe Cancelarului federal al Republicii Austria, Sebastian Kurz, la Palatul Victoria.

Ulterior, de la ora 18.30, va avea loc o nouă şedinţă de Guvern, a doua din această săptămână, după cea de ieri.

Pe ordinea de zi publicată joi seară sunt trecute opt proiecte de hotărâre, nu şi proiectul de OUG privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea unor termene.

Consiliul Economic şi Social a dat joi aviz negativ proiectului de OUG, însă acesta este consultativ.

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat joi că OUG privind măsurile fiscale va fi adoptată vineri. „Se pare că mâine vor adopta. A mai fost nevoie, din câte am înţeles de câteva reglaje în ceea ce priveşte formulările, iar în rest prevederile rămân aceleaşi", a menţionat Dragnea, potrivit News.ro.

Măsurile propuse au fost criticate vehement atât de către preşedintele Klaus Iohannis, de mediul de afacceri şi de sindicate. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite