NEPI a cumpărat cel mai important proiect office din afara Bucureştiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Ovidiu Şandor a vândut proiectul office, City Business Centre din Timişoara, către fondul sud-african de investiţii imobiliare New Europe Property Investments (NEPI).

“Pachetul majoritar de acţiuni al ModaTim Investment S.A. şi ModaTim Properties S.A., cunoscute pentru dezvoltarea proiectului City Business Centre (CBC) Timişoara, este preluat de fondul sud-african de investiţii, New Europe Property Investments ”, se arată într-un comunicat remis de compania ModaTim Investment.

Activităţile comerciale şi administrative vor fi coordonate în continuare de Ovidiu Şandor, iniţiatorul proiectului. Mai mult, acesta va duce la bun sfârşit dezvoltarea corpurilor D şi E, a căror livrare este prevăzută pentru iunie 2012, respectiv finalul lui 2013.

„Implicarea unui fond de investiţii de talia NEPI constituie o garanţie pentru administrarea şi evoluţia proiectului şi reprezintă, totodată, un angajament pe termen lung pe care ni-l asumăm faţă de chiriaşii noştri”, a afirmat Ovidiu Şandor.

Alături de consultantul imobiliar Jones Lang LaSalle, un rol important în materializarea acestei tranzacţii l-au avut şi companiile NNDKP, care a asigurat consultanţa juridică şi PricewaterhouseCoopers (PwC) pe partea de consultanţă financiară şi fiscală.

City Business Centre Timişoara este un complex de birouri clasa A, situat în zona centrală a oraşului, ce va include 5 corpuri cu o suprafaţă de 43.000 de metri pătraţi închiriabili. În prezent, sunt date în folosinţă clădirile A, B şi C cu o suprafaţă totală de 25.000 de metri pătraţi închiriabili şi o rată de ocupare de peste 90%, urmând ca celelalte două să fie finalizate în 2012 şi 2013.


Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite