Lucian Anghel, ales preşedinte al Consiliului de Administraţie al Bursei de Valori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Anghel va conduce Bursa de Valori Bucureşti pentru următorii patru ani FOTO Mediafax
Lucian Anghel va conduce Bursa de Valori Bucureşti pentru următorii patru ani FOTO Mediafax

Lucian Anghel a primit un nou mandat ca preşedinte al Consiliului de Administraţie al Bursei de Valori Bucureşti, după o şedinţă care a durat zece ore şi a întâmpinat probleme tehnice la procedurile de numărare a voturilor.

Astfel noii  membri ai Consiliului de Administraţie sunt Lucian Anghel, Valerian Ionescu, Gabriel Marica, Cristian Micu, Octavian Molnar, Otto Naegeli, Robert Cosmin Robert Pană, Dan-Viorel Paul şi Radu Toia, arată un comunicat al Bursei de Valori Bucureşti. Mandatul acestora începe din luna ianuarie.

Lucian Anghel car a primit un nou mandat, de patru ani, este şi director general al BCR Pensii, societate de administrare a fondurilor de pensii private şi facultative. Nominalizarea sa pentru funcţia de membru în  Consiliului de Adminstraţie al BVB a fost făcută de BCR.

Alegerea Consiliului de Administraţie a întârziat din cauza unor defecţiuni tehnice la sistemul de numărare a voturilor, aşa că s-a luat decizia ca rezultatele să fie numărate manual.

BVB administrează pieţe de acţiuni, obligaţiuni şi alte instrumente financiare, prin platforme reglementate sau sisteme alternative, şi furnizează o gamă variata de servicii participanţilor la pieţele financiare.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite