Autostrada Soarelui va fi reparată, la intrarea în Bucureşti. Doi ani pentru 24 de kilometri

Autostrada Soarelui va fi reparată, la intrarea în Bucureşti. Doi ani pentru 24 de kilometri

Compania naţională de drumuri a anunţat, vineri, ce companii vor repara Autostrada Soarelui, la intrarea în Capitală, cea mai veche porţiune a acestui drum.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Au fost desemnaţi câştigătorii contractelor pentru reparaţia sectorului de autostradă Bucureşti – Fundulea. Comisia de evaluare a desemnat câştigătorii licitaţiei pentru lucrările de întreţinere a părţii carosabile pe două loturi ale A2, cuprinse între Bucureşti şi Fundulea”, a anunţat vineri CNAIR.

Reparaţia primului lot, cuprins între km 12 şi km 24, pe ambele sensuri de mers ale A2, a fost câştigată de compania Porr Construct SRL, valoarea de atribuire fiind de 41.754.350,61 lei fără TVA.

Pentru contractul aferent lotului 2, cuprins între km 24 şi km 36, pe ambele sensuri de mers ale A2, a fost desemnată câştigătoare S.C Saga Business Construct SRL, cu o valoare de atribuire de 44.912.505,59 lei, fără TVA.

Ambele contracte prevăd o durată de execuţie a lucrărilor de 24 de luni, iar sumele necesare sunt alocate din bugetul de stat.

Contractele pot fi semnate după expirarea termenului legal de 10 zile, care permite depunerea unor eventuale contestaţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările