Şova: Îmi menţin ţinta de 60 de kilometri de autostradă în acest an

Şova: Îmi menţin ţinta de 60 de kilometri de
autostradă în acest an

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Şova, a anunţat, joi, că îşi menţine ţinta asumată pentru acest an, de a deschide 60 de kilometri de autostradă, dar, dacă ţintele nu vor fi atinse, va solicita responsabililor din minister să ”dea dovadă de onoare”. În caz contrar, „îi voi onora eu cu demiterea”, a spus Şova.

Ministrul a subliniat că, la final de an, cea mai importantă problemă este legată de implementarea programului de guvernare şi de asumarea pe care el a făcut-o în legătură cu kilometri de autostradă care vor fi deschişi traficului în acest an.

„Mai sunt puţine zile până la sfârşitul anului, dar îmi menţin ţinta de 60 de kilometri de autostradă care vor fi deschişi publicului în acest an”, a spus Şova.

El a spus că la 31 decembrie va vedea dacă ţintele asumate prin programul de guvernare sunt îndeplinite sau nu.

„Pe 3 ianuarie vă informez că, în măsura în care unele dintre ţinte nu vor fi atinse, voi solicita să dea dovadă de onoare responsabilii din companile din subordine sau îi vor onora eu cu demiterea pentru simplul motiv că nu au atins ţintele asumate prin programul de guvernare”, a completat ministrul.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, Şova a declarat că, până la apariţia unui decret de eliberare din funcţie, este ministrul Transporturilor. „Ştiu bine ce fac şi fac bine ce ştiu”, a spus el.

Lucian Şova şi-a depus în 22 noiembrie demisia de la Ministerul Transporturilor. În locul său, PSD l-a propus pe trezorierul partidului, Mircea Drăghici. Preşedintele Klaus Iohannis a amânat decizia referitoare la revocarea sa din funcţie şi la numirea lui Drăghici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: