ING Bank primeşte cereri pentru Noua Casă 2021. Câţi români au aplicat pentru credite în martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

ING Bank România a primit peste 1.200 de cereri pentru credite prin Noua Casă de la lansarea programului, în luna martie, de două ori mai multe faţă de anul anterior.

”În cei şase ani de când ne-am alăturat programului Prima Casă, acum în noua sa formă Noua Casă, am ajutat peste 15.000 de persoane să îşi cumpere o locuinţă. Mai mult, în acest timp, am avut cea mai performantă utilizare a fondurilor primite şi ne-am crescut constant limita primită de la FNGCIMM. Îi aşteptăm pe clienţi cu consultanţă personalizată şi cu mai multe opţiuni,adaptate nevoilor şi preferinţelor lor.”, a declarat Roxana Cristea – Head of Lending ING Bank România. 

Sursa citată menţionează că, pentru a accesa aceste credit, clienţii programează o vizită în office-ul ales şi pot primi aprobarea financiară pe loc dacă are veniturile înregistrate la ANAF. Aprobarea financiară este independentă de imobilul ales şi are o valabilitate de 90 de zile.

Românii care se află la a doua locuinţă sau nu îndeplinesc condiţiile de eligibilitate pot apela la creditul ipotecar standard.Cei care au posibilitatea de a achita un avans de minimum 25% din valoarea locuinţei beneficiază de o dobândă apropiată de cea a creditelor Noua Casă şi anume 3,83% pentru rata integral variabilă, respectiv 4,19% fixă în primii şapte ani şi 3,93% variabilă din anul opt pentru cei care preferă ratele fixe. 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite