Nepotul liderului comunist bulgar Todor Jivkov intră pe piaţa imobiliară din România. Ce va construi în locul fabricii de casete şi televizoare din Bucureşti

Nepotul liderului comunist bulgar Todor Jivkov intră pe piaţa imobiliară din România. Ce va construi în locul fabricii de casete şi televizoare din Bucureşti

Todor Jivkov şi Nicolae Ceauşescu

Nepotul liderului communist Todor Jivkov intră pe piaţa imobiliară din România, scrie profit.ro, precizând că omul de afaceri Ognian Bozarov a depus deja documentele necesare obţinerii Planului Urbanistic Zonal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Omul de afaceri Ognian Bozarov, despre care presa bulgară a scris că este nepotul fostului lider comunist Todor Jivkov, care a condus Bulgaria 35 de ani (1954-1989), are în etapa de avizare un cartier rezidenţial cu peste 350 de apartamente în estul Bucureştiului, în locul fostei Întreprinderi de Casete Radio şi Televizoare, relevă date analizate de Profit.ro.
 
Investitorul îşi propune să construiască patru blocuri a câte 11 etaje, plus un etaj tehnic, fiecare având câte două niveluri subterane pentru parcare.
 
Ansamblul urmează a fi edificat pe un teren de circa un hectar pe care a funcţionat, în trecut, fosta Întreprindere de Casete Radio şi Televizoare Bucureşti. Lotul este în apropiere de lacul Fundeni şi de ansamblul rezidenţial Doamna Ghica Plaza.
 
Printr-o firmă, el are deja proiecte de lux pe coasta Mării Negre, unde a atras investiţii de la o serie de staruri pop din Rusia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: