Două companii vor să „ridice” un mini-oraş în Bucureşti, alimentat cu apă de izvor

Două companii vor să „ridice” un mini-oraş în Bucureşti, alimentat cu apă de izvor

Pandemia de COVID-19 a modificat substanţial preferinţele românilor în materie de locuinţe, aceştia căutându-le pe cele mai spaţioase din proximitatea spaţiilor verzi şi a naturii, a locurilor de joacă sau a unor co-workings spaces.

Toate aceste detalii au fost luate în calcul de dezvoltatorul noului cartier AQUA CITY, un proiect imobiliar fără precedent pe piaţa din România: primul cartier din România cu apă de izvor la robinet, cu un PH de 8,5.
 
Pentru consolidarea poziţiei AQUA CITY pe piaţa imobiliară, RE/MAX Action si Marco Polo, două companii care se bucură de recunoaştere internaţională, anunţă constituirea unui parteneriat strategic de amploare. Cele două companii vor colabora pentru comunicarea, vânzarea şi integrarea în viaţa comunităţii din cartierele Giuleşti si Crângaşi a acestui proiect care va deveni în câţiva ani casa uneia din cele mai mari comunităţi rezidenţiale din România, de dimensiunea unui oraş: peste 5.000 de locuitori. 
 
AQUA CITY va fi format din 4 imobile cu un regim de înalţime S+P+7/10/11 etaje, alături de multiple zone de spaţii verzi. Proiectul imobiliar va beneficia de un centru SPA, o sală de fitness şi kinetoterapie, un centru comercial, spatii comerciale cu diverse funcţiuni, rasteluri pentru biciclete, staţii de încărcare pentru vehicule electrice, locuri de joaca pentru copii, terenuri de tenis şi mini-fotbal şi un co-working space.
 
Dezvoltatorul proiectului imobiliar AQUA CITY este la al doilea proiect de mare anvergură după CARTIERUL SOLAR, primul cartier rezidenţial cu energie verde din Romania.
 
Echipa reuneşte specialişti proprii care vor gestiona un proiect de peste 2.000 de apartamente şi peste 200.000 mp construiţi pe o suprafaţă a terenului de peste 7 hectare. Apartamentele din AQUA CITY vor fi construite de companii si cu materiale de construcţii de top de la Confrasilvas, Procema, Ytong, Adeplast, Rehau, Gealan, Romstal, Ideal Standard, Cristacer, Dierre. 
 
“Împreună cu RE/MAX Action şi Marco Polo punem bazele unui parteneriat solid şi de durată, care va aduce laolaltă 2 echipe de profesionişti ce vor lucra împreună pentru un scop comun – crearea unei comunităţi dinamice care să trăiască într-un cartier modern, contribuind la regenerarea unei zone istorice din Bucureşti”, a declarat Adrian Rus directorul de marketing şi vânzări al AQUA CITY.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările