Cât costă un apartament în Drumul Taberei, cartier adus în prim-plan de inaugurarea noii magistrale de metrou?

Cât costă un apartament în Drumul Taberei, cartier adus în prim-plan de inaugurarea noii magistrale de metrou?

Metrou Drumul Taberei. FOTO Sever Gheorgh

Inaugurarea magistralei de metrou Râul Doamnei-Eroilor aduce în prim-plan cartierul Drumul Taberei din sud-vestul Capitalei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cererea pentru apartamentele din această zonă a înregistrat, oricum, un avans în ultimul an. Aproape 1.500 de potenţiali cumpărători erau interesaţi de locuinţele din Drumul Taberei săptămâna trecută, potrivit datelor Imobiliare.ro centralizate de Analize Imobiliare.

Oferta a crescut şi ea în ultimul an, la fel şi preţurile. Preţul mediu solicitat de proprietari pentru un apartament cu 2 camere a ajuns, săptămâna trecută, la 1.140 de euro/mp util, faţă de 1.070 de euro/mp util în perioada similară din 2019.

Chiriile se menţin la un nivel constant. Poţi închiria un apartament cu 2 camere în Drumul Taberei, în medie, cu 300 de euro/lună.

Secţiunea Râul Doamnei – Eroilor oferă o cale de transport de mare capacitate şi un mijloc de legătură între zona de sud-vest a Bucureştiului (Cartierul Drumul Taberei) şi centrul oraşului, pe o lungime de circa 7 km.

Aceasta cuprinde 10 staţii –  Râul Doamnei, Constantin Brâncuşi, Valea Ialomiţei, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Tudor Vladimirescu, Favorit, Orizont, Academia Militară, Eroilor 2.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările