Braşovenii, aşteptaţi în cel mai nou mall din oraş. A fost inaugurat AFI Braşov

Braşovenii, aşteptaţi în cel mai nou mall din oraş. A fost inaugurat AFI Braşov

AFI Europe Romania a inaugurat miercuri AFI Braşov, un proiect mixt dezvoltat în centrul României, la Braşov, după o investiţie de 148 milioane de euro. Proiectul include atât un mall, cât şi un parc de birouri.

Ştiri pe aceeaşi temă

AFI Braşov îmbină un centru comercial, dezvoltat pe 3 etaje cu o suprafaţă închiriabilă totală de 45.000 mp şi birouri de tip clasa A, cu o suprafaţă închiriabilă totală de 15.000 mp, construite deasupra centrului comercial.

Amplasat aproape de centrul istoric al oraşului, AFI Braşov pune la dispoziţia vizitatorilor peste 100 de branduri internaţionale de fashion & beauty, precum şi branduri de renume local, locuri de joacă, sală de fitness, un centru de divertisment, bănci, farmacii şi un hypermarket extins pe o suprafaţă brută de 6.500 mp. Hypermarket-ul Carrefour va deschide un magazin-concept modern.

Vizitatorii AFI Braşov se vor putea bucura de terasa verde de 3.500 mp, cu privelişte către Muntele Tâmpa, una dintre emblemele turistice ale Braşovului.

„Inaugurarea unui centru comercial este întotdeauna o provocare, dar mai ales în această perioadă provocarea a fost şi mai mare. Ne bucurăm că am reuşit cu ajutorul chiriaşilor să finalizăm proiectul AFI Braşov şi să îl deschidem cu majoritatea magazinelor pregătite de lansare. AFI Braşov este cel mai mare proiect al nostru inaugurat anul acesta în urma unei investiţii de 148 milioane de euro. Ne face plăcere să îi întâmpinăm pe locuitorii şi vizitatorii Braşovului în centrul nostru comercial modern, construit la cele mai înalte standarde de calitate. Datorită locaţiei excelente şi a prezenţei brand-urilor de top de modă, beauty şi entertainment, suntem convinşi că AFI Braşov va fi un proiect de succes, la fel ca AFI Cotroceni şi AFI Ploieşti”, a declarat Doron Klein, CEO AFI Europe Romania.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările