Hidroelectrica prelungeşte până la 11 iulie termenul de depunere a plicurilor pentru microhidrocentrale. Atenţie: concurenţa este strânsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Producătorul de energie Hidroelectrica derulează un proces prin care vinde 25 de microhidrocentrale, iar cine vrea să cumpere o astfel de unitate trebuie să-şi depună documentaţia de înscriere la licitaţie până la 11 iulie.

Hidroelectrica derulează procesul de vânzare a unui prim lot de 25 de Centrale Hidroelectrice de Mică Putere (CHEMP), prin licitaţie publică cu strigare, în conformitate cu Hotărârile Adunării Generale a Acţionarilor nr. 34 şi 42/2013.

Peste 60 de dosare cumpărate

„Procesul de vânzare se bucură de un real succes, fiind achiziţionate de către persoane juridice române şi străine, în perioada 17 iunie - 1 iulie 2013, 61 de dosare de prezentare a activelor“, se arată într-un comunicat al Hidroelectrica.

Ţinând cont de  solicitările repetate de decalare a termenului de depunere a ofertelor, din partea mai multor firme din Europa şi SUA, cereri motivate de termenul scurt pentru vizitarea activelor şi realizarea unor due diligence proprii, Hidroelectrica înţelege să prelungească termenul de depunere a ofertelor până la data de 11 iulie 2013, ora 16.00.

În mod corespunzător se vor decala şi celelalte termene, după cum urmează:
** Data limită de solicitare de clarificări este 08.07.2013;

** Deschiderea plicurilor cu documentele de participare la licitaţie se va face numai în prezenţa ofertanţilor şi/sau a reprezentanţilor legali/convenţionali ai acestora, la data de:
- 12.07.2013 - ora 09.00 pentru grupul de MHC-uri din bazinul râului Crişul Repede, jud. Bihor: CHEMP Baraj CET, CHEMP CET Restituire, CHEMP Astileu 1 şi CHEMP Astileu 2
- 12.07.2013 - ora 11.00 pentru grupul de microhidrocentrale din bazinele râurilor Bistriţa şi Budac, jud. Bistria-Năsăud:    CHEMP Bistriţa, CHEMP Bolovani şi CHEMP Budac 1
- 12.07.2013 - ora 13.00 pentru grupul de microhidrocentrale  din bazinele râurilor Valea Cracului, Muncel, Valea de Peşti şi Buta, jud.Hunedoara: CHEMP Valea Cracului 1, CHEMP Valea Cracului 2, CHEMP Valea Cracului 3, CHEMP Zeicani, CHEMP Baru Mare, CHEMP Valea de Peşti şi CHEMP Buta.
 

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite