HBO scumpeşte abonamentele HBO GO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

HBO a început să îşi notifice abonaţii că, începând din luna noiembrie, scumpeşte abonamentele pentru clienţii platformei de streaming HBO GO.

„Dorim să te informăm că preţul abonamentului va fi modificat. Abonamentul tău lunar va creşte de la 2,99 euro/lună la 3,99 euro/lună. Această modificare va fi implementată la prima facturare după 21 noiembrie. Dacă în prezent beneficiezi de o perioadă promoţională, după încheierea acesteia se va aplica noul preţ”, arată o notificare trimisă de HBO către actualii clienţi.

Pentru noii abonaţi, preţul a fost deja crescut. Oricine doreşte acum să devină utilizator de HBO GO scoate din buzunar 3,99 euro/lună.

Furnizorul american de conţinut video susţine că tariful nou reflectă necesitatea de a produce mai mult conţinut. „Producţia de seriale şi filme originale HBO, atât în SUA, cât şi la nivel local, a crescut odată cu cererea. Noul preţ reflectă acest lucru precum şi dorinţa noastră de a aduce abonaţilor noştri din ce în ce mai multe seriale, documentare şi filme noi, cum ar fi «Watchmen», «His Dark Materials», sezonul 3 din «Umbre» şi «Wataha/Haita» şi multe altele”.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite