Grindeanu: 28 de oferte pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate necesare construirii drumului de mare viteză Filiaşi – Lugoj. Ce lungime va avea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Facebook Sorin Grindeanu
Foto: Facebook Sorin Grindeanu

Ministrul Transportului, Sorin Grindeanu, a transmis, marţi, că au fost depuse 28 de oferte pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate necesare construirii drumului de mare viteză Filiaşi – Lugoj.

„Au fost depuse 28 de oferte pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate necesare construirii drumului de mare viteză Filiaşi – Lugoj! Drumul, care va avea o lungime de aproximativ 230 de km, este împărţit în patru loturi, astfel încât pe măsură ce sunt finalizate Studiile de Fezabilitate să poată fi lansate cât mai eficient în licitaţie contractele pentru proiectare şi execuţie”, spune ministrul. 

Grindeanu arată că Lotul 1 (Filiaşi-Drobeta Turnu Severin), are o lungime de aproximativ 70 de km şi o valoare estimată a contractului pentru elaborarea SF de 28,19 milioane de lei fără TVA

Lotul 2 ( Drobeta Turnu Severin – Domaşnea), are o lungime de aproximativ 65 de km şi o valoare estimată a contractului pentru elaborarea SF de 47,79 milioane de lei fără TVA.  

Lotul 3 (Domaşnea-Caransebeş), are o lungime de aproximativ 45 de km şi o valoare estimată a contractului pentru elaborarea SF de 25,38 milioane de lei fără TVA, iar  lotul 4 (Caransebeş-Lugoj), are o lungime de aproximativ 50 de km şi o valoare estimată a contractului pentru elaborarea SF de 18,79 milioane de lei fără TVA.

Potrivit lui Grindeanu, durata Contractelor pentru realizarea Studiilor de fezabilitate este cuprinsă între 18 şi 26 de luni:

1. Filiaşi – Drobeta Turnu Severin:18 luni

2. Drobeta Turnu Severin -Domaşnea: 26 de luni

3. Domaşnea-Caransebeş: 22 de luni

4. Caransebeş – Lugoj:18 luni

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite