Florin Cîţu a declarat că firmele care îşi achită taxele la timp vor avea parte de bonificaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Florin Cîţu, invitat la Digi 24, a făcut mai multe declaraţii cu privire la situaţia firmelor şi a celor care doresc să beneficieze de amânarea ratelor până la 9 luni.

Conform declaraţiilor sale, firmele care îşi vor achita impozitele la timp până la data de 25 aprilie, vor avea parte de bonificaţii. În acest context nu a inclus şi dacă cei care deja au achitat impozitele vor beneficia de această măsură.

Cei care vor să beneficieze de amânarea ratelor până la 9 luni, pot face acest lucru până la expirarea stării de urgenţă în care se află ţara noastră din cauza pandemiei de coronavirus, relatează Hotnews.

"Va fi însă un efort foarte mare şi din partea băncilor, şi de aceea vom extinde perioada în care se pot face aceste solicitări, dar vom vedea atunci cu cât o vom extinde", a declarat Florin Cîţu, în timpul interviului de la Digi 24.

Legat de ce se va întâmplă cu băncile pe această perioadă de 9 luni, Cîţu a spus că vor avea două variante: fie se vor închide, fie se vor împrumuta din alte surse cu dobândă, dobândă ce va fi acoperită. 

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite