Fiscul încearcă să-i convingă pe contribuabili de avantajele Spaţiului Privat Virtual, dar site-ul e inaccesibil de foarte multe ori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
spv anaf nu merge site

Funcţionarea sporadică a Spaşiului Privat Virtual nu-i împiedică pe reprezentanţii Fiscului să programeze întâlniri prin care să convingă contribuabilii de avantajele depunerii online a declaraţiilor fiscale.

agenţia Naţionalã de Administrare Fiscalã organizeazã în întreaga ţarã, în luna aprilie, 133 de întâlniri cu contribuabilii, din care 16 în colaborare cu organisme profesionale şi alte instituþii publice. Principala temã abordatã de specialiştii ANAF va fi "Spaţiul Privat Virtual- avantajele utilizãrii". 

Alte teme ce se vor discuta în cadrul întâlnirilor vor fi: "Procedura privind organizarea registrului entitãţilor/unitãţilor de cult pentru care se acordã deduceri fiscale", "Obliga'iile fiscale generale de declarare şi de platã în luna aprilie 2019", "Noutãţi legislative". 

Lista întâlnirilor, structuratã pentru fiecare Direcţie Generalã Regionalã a Finanţelor Publice, este publicatã pe portalul www.anaf.ro şi este disponibilã AICI

Înscrierea participanţilor se realizeazã prin intermediul Formularului de Contact, accesibil tot pe portalul instituţiei, AICI, în limita locurilor disponibile. 

spv
EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite