Firma Corinei Vinţan bate palma cu cea mai mare companie de PR din lume

0
0
Corina Vinţan a îndeplinit funcţia de purtător de cuvânt al Ministerului de Externe în perioada 2005-2007
Corina Vinţan a îndeplinit funcţia de purtător de cuvânt al Ministerului de Externe în perioada 2005-2007

Compania de lobby a fostului purtător de cuvânt din MAE, Corina Vinţan, s-a afiliat celei mai mari firme de relaţii publice din lume, Edelman, într-o mişcare strategică pentru dezvoltarea regională a Links Associates.

Fondată în 2007 de expertul în comunicare, Corina Vinţan, Links Associates s-a specializat în livrarea unor servicii de relaţii publice, lobby, management de evenimente şi consultanţă de business. Firma are birouri atât la Bucureşti şi cât şi la Belgrad, însă plănuieşte o dezvoltare regională mult mai amplă. Links Associates oferă expertiză în 11 industrii cheie, printre care energie, telecomunicaţii, farma, imobiliare, asigurări, retail, minerit, tutun, agricultură, dar şi în industrie grea.

Afilierea la brandul Edelman va contribui la consolidarea prezenţei Links Associates în Europa de Sud-Est, consideră CEO-ul companiei, Corina Vinţan.

 „Am fost inspirată timp de 20 de ani de modelul Edelman de antreprenoriat şi viziune în domeniul comunicării. Compania pe care am creat-o acum şapte ani a adoptat aceeaşi filosofie, aceea de a crea modele noi de comunicare, de a pune interesul clientului în echilibru cu interesul public, de a cultiva transparenţa şi dialogul cu actorii sociali şi politici şi mai mult decât atât, de a consolida branduri care au fost în linia întâi a agendei publice. Edelman ne-a ales pentru că avem aceleaşi valori, pentru că suntem tineri şi curajoşi, credem în talent şi respectăm deontologia profesională. Salutăm parteneriatul cu Edelman care se va dovedi extrem de valoros atât pentru noi, cât şi pentru clienţii noştri”, a spus Corina Vinţan, CEO Links Associates.

„Ne face plăcere să primim compania Links Associates în reţeaua Edelman, în calitate de afiliat în România. Considerăm că Europa de Sud-Est are un potenţial de creştere puternic iar România, în mod particular, este o piaţă dinamică. Links Associates este partenerul ideal pentru noi în regiune deoarece împărtăşeşte cu Edelman valori fundamentale precum spiritul antreprenorial, gândirea creativă şi dedicarea totală în serviciul clienţilor. Links Associates, bun venit în familia Edelman!”, a spus Michael Stewart, preşedinte şi CEO Edelman Europa şi Comunitatea Statelor Independente.

Cu o istorie de peste 60 de ani, firma americană Edelman a fost desemnată în 2013 „Agenţia globală a anului” de către Holmes Report, iar anul acesta Edelman New York a câştigat Marele Premiu şi Leul de Aur la Festivalul Internaţional de Creativitate Cannes Lions, acesta fiind cel mai recent dintr-un palmares de nu mai puţin şapte trofee obţinute la acest concurs. Edelman este cea mai mare companie de relaţii publice din lume, cu peste 5000 de angajaţi în 65 de ţări şi afiliaţi în 35 de ţări.

Mai multe - Economie

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite