Drulă, la final de mandat: Tarom şi-a maximizat veniturile. Ideea charterelor către destinaţii exotice a fost deşteaptă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Ministrul demisionar al Transporturilor Cătălin Drulă a afirmat că TAROM a mers bine în acest an şi a reuşit să îşi maximizeze veniturile, precizând că lasă această companie într-un loc mult mai bun decât era atunci când a preluat-o.

Cătălin Drulă a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, că a fost o "chestie deşteaptă" ideea cu chartere TAROM către destinaţii exotice. 

"A mers bine TAROM-ul anul acesta. Au reuşit să maximizeze veniturile. Cred că sunt foarte mulţi români care au zburat cu chartere Tarom. A fost o chestie deşteaptă cu piaţa asta de chartere către destinaţii exotice. Se mişcă lucrurile şi cu ATR-urile, cu acel plan de uniformizare a flotei, discuţiile continuă şi cu Comisia Europeană. Cred că lăsăm această companie într-un loc mult mai bun decât unde am preluat-o. Evident, e hopul mare de trecut al aprobării de către Comisie al ajutorului de restructurare. Şi să punem şi banii, că asta cu bugetul în România, dacă pixul nu merge către primari, merge în altă parte, mai greu să ne gândim la interesul public”, a afirmat Cătălin Drulă.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite