Dacia dă startul pre-comenzilor pentru Spring. Cât costă automobilul electric

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

Constructorul auto Dacia a anunţat marţi că a lansat pre-comenzile pentru automobilul electric Spring, iar maşina poate fi cumpărată cu sub 10.000 de euro, după aplicarea subvenţiei de la stat pentru achiziţionarea autovehiculelor electrice.

”Până acum, preţul a fost un obstacol semnificativ în achiziţionarea unei maşini electrice, însă Dacia Spring revoluţionează piaţa autovehiculelor electrice pentru toţi consumatorii. Spring e cea mai accesibilă maşină electrică de pe piaţa europeană şi singurul automobil electric din România ce poate fi achiziţionat cu mai puţin de 10.000 euro (după aplicarea subvenţiei de la stat pentru achiziţionarea autovehiculelor electrice)”, a anunţat compania, potrivit News.ro.

Spring este o maşină de oraş 100% electrică, potrivită ”pentru cei care fac naveta, dar şi pentru cei care trebuie să rezolve diferite lucruri prin oraş, să facă cumpărăturile sau să tragă o fugă până în parc cu căţelul sau copiii”.

Portbagajul are o capacitate enormă de 300 de litri. Dacia Spring este o maşină de oraş, datorită dimensiunilor sale reduse. Are o autonomie de 230 km în ciclu WLTP mixt (305 km în ciclu WLTP urban).

Modelul este disponibil, de la lansare, în trei culori: Kaoline White, Cenote Blue şi Lightning Silver. La aceasta se va adăuga o a patra opţiune, Goji Red.

Dacia Spring va putea fi achiziţionată de clienţii din România prin intermediul programului RABLA PLUS. Primele livrări sunt programate în cursul lunii septembrie 2021.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite