Clienţii IMM de la Raiffeisen Bank pot folosi telefonul sau tableta drept POS pentru serviciile şi produsele lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
raiffeisen

RaiPOS (SoftPOS - Soft Point of Sale) este aplicaţia care transformă telefonul sau tableta într-un terminal electronic de plată cu cardul, pentru clienţii IMM de la Raiffeisen Bank.

Cardurile acceptate prin acest dispozitiv cu aplicaţia aferantă sunt VISA sau Mastercard, atât cele de persoane fizice, cât şi cele pt persoane juridice. Cerinţele minime pentru dispozitivul pe care se va instala aplicaţia RaiPOS sunt:  sistem de operare Android minim versiunea 10.0 şi funcţionalitatea NFC. După instalarea aplicaţiei, pe orice telefon sau tabletă, cu sistem de operare Andoid, dispozitivul va fi activat şi poate fi utilizat în doar câteva ore.  

Această nouă posibilitate de acceptare a plăţilor cu cardul oferită de Raiffeisen Bank răspunde nevoilor tuturor comercianţilor ce au ca obiect de activitate vânzarea de produse şi servicii.  

“Cu opţiunea RaiPOS clienţii noştri devin ei înşişi parte din infrastructura sistemului de plăţi, prin convertirea în condiţii de siguranţă a telefonului lor Android în terminal de plată. Fără cablu, monitor sau hârtie, doar un telefon, care poate fi folosit oriunde, RaiPOS este o aplicaţie care le va face viaţa mai uşoară clienţilor noştri şi afacerea lor mai sustenabilă.” explică Raluca Nicolescu, director Aria IMM la Raiffeisen Bank.  

De ce ar opta un comerciant pentru o astfel de soluţie?  

Datorită costurilor mai reduse faţă de POS-ul standard – prima descarcare şi activarea aplicaţiei pe telefon/tabletă este oferită gratuit de bancă, iar de la a doua aplicaţie de plată costul este de doar 25 lei pe lună, comision de administrare. Cel care se ocupă de administrarea dispozitivelor înregistrate poate vedea oricând situaţia vânzărilor şi să genereze rapoarte din portalul web de comerciant. Accesul la utilizatorii terminalelor şi gestionarea drepturilor de utilizare este, de asemenea, la îndemâna administratorului.   

RaiPOS este la fel de sigur ca un terminal POS standard. Pentru orice tranzactie de peste 100 lei se va introduce codul PIN. Aplicaţia are posibilitatea să trimită chitanţa cu confirmarea tranzacţiei pe mail, prin cod QR sau să o afişeze pe ecranul telefonului sau tabletei.  

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite