Cine sunt cei mai mari investitori ciprioti din România: Ion Ţiriac şi americanii de la Broadhurst. Pe listă figurează şi FC Rapid, Oltchim şi Petromservice. TOP 30 investitii cipriote

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Ţiriac FOTO Adevărul
Ion Ţiriac FOTO Adevărul

Colapsul pietei financiare cipriote poate produce pagube colaterale si Romaniei, deoarece economia noastra nu poate fi imuna atunci cand ingheata banii celui de-al patrulea investitor strain.

Este de asteptat ca o mare parte din cele peste 5.200 de companii cu actionariat cipriot sa fi avut banii plasati intr-una din marile banci din Cipru, acolo unde fluxurile financiare sunt captive unei proceduri complicate de control al capitalurilor.

O radiografie a investitiilor cipriote in Romania scaneaza toate domeniile posibile, de la aviatie la agricultura, de la turism la petrochimie, de la case de brokeraj la companii de media sau de la afaceri imobiliare la fotbal.

Da, cipriotii sau avocatii ciprioti au reprezentat interesele unor investitori care au plasat bani in fabrici de mobila, de paine, in energie verde.

Iată care sunt cele mai mari 30 de investitii cipriote in Romania!

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite