Care sunt cele mai bune hoteluri din Bulgaria. Clasamentul, pe baza recenziilor turiștilor

0
Publicat:

Clasamentul celor mai bune hoteluri din Bulgaria în 2023 a fost stabilit pe baza recenziilor oaspeţilor, a anunţat Hotel Forum miercuri.

Litoralul bulgăresc Arhivă
Litoralul bulgăresc Arhivă

În urmă cu doi ani, organizaţia a creat primul indice al Bulgariei care, prin algoritmi, pe baza recenziilor oaspeţilor de pe platformele online, stabileşte nivelul serviciilor fiecărui hotel. Participă hotelurile care au cel puţin 20 de camere şi trei, patru sau cinci stele, conform Agerpres.

În 2023, cu sprijinul Ministerului Turismului, au fost colectate şi analizate peste 500.000 de evaluări ale consumatorilor, iar peste 1.200 de hoteluri şi-au obţinut punctajul pentru hotel (HotScore).

Pentru al doilea an consecutiv, cel mai bun hotel este Grand Hotel Millennium Sofia, urmat de Voya Beach Resort din St Vlas. Celelalte hoteluri din top zece sunt ESTE PARK şi Jagerhof din Plovdiv, Casa di Fiore SPA & Medical din satul Kranevo, Wave Resort lângă Pomorie, Kashmir Wellness & SPA Hotel din Velingrad, Aqua Spa Hotel Zlatograd, Secrets Sunny Beach Resort and Spa în staţiunea Sunny Beach şi Hot Springs Medical & Spa Hotel în satul Banya, lângă Razlog.

Pe lângă clasarea în funcţie de satisfacţia clienţilor, hotelurile participante au fost clasate şi în funcţie de tipul şi categoria lor.

La categoria cinci stele, cel mai bun hotel de oraş este Grand Hotel Millennium Sofia, cel mai bun hotel SPA este Casa di Fiore SPA & Medical, cel mai bun hotel la mare este Voya Beach Resort, iar cel mai bun hotel de munte este Kempinski Hotel Grand Arena Bansko.

La categoria patru stele, cel mai bun hotel de oraş este ESTE PARK, cel mai bun hotel SPA este Aqua Spa Hotel Zlatograd, cel mai bun hotel la mare este Continental în staţiunea Nisipurile de Aur, cel mai bun hotel de munte este Rila Hotel Borovets, iar cel mai bun hotel de agrement este Wine & SPA Hotel Chukara din Tryavna.

La categoria trei stele, cel mai bun hotel de oraş este Plovdiv City Centre, cel mai bun hotel SPA este SPA Complex Saint George din satul Baldevo, cel mai bun hotel la mare este Boutique Apart Hotel Versis din Sunny Beach, cel mai bun hotel de munte este Dafovska Hotel în Pamporovo, iar cel mai bun hotel de agrement este 103 Alpine în Panichishte.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite