Târgul de la Hanovra a fost amânat pentru începutul lunii iunie. Era programat să aibă loc în aprilie

Târgul de la Hanovra a fost amânat pentru începutul lunii iunie. Era programat să aibă loc în aprilie

Foto: Shutterstock

Hannover Messe - unul dintre cele mai mari târguri comerciale din lume, pentru înaltă tehnologie, inovaţie şi automatizare industrială - a fost amânat pentru începutul lunii iunie din cauza pandemiei de coronavirus, se precizează într-un comunicat emis de organizatori miercuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Hannover Messe 2022 va avea loc în perioada 30 mai - 2 iunie. Anterior, era planificat ca expoziţia să aibă loc în aprilie. "Pe fundalul ratei continue ridicate de infectare din Germania şi din multe ţări învecinate, noi, împreună cu expozanţii noştri, am decis să reprogramam Hannover Messe. Anul trecut, am arătat că lunile de vară sunt cele mai potrivite pentru organizarea de evenimente mari în timpul unei pandemii". a spus CEO-ul Hannover Messe, Jochen Köckler.

El a precizat că în prezent este dificil de prezis dacă situaţia epidemică se va îmbunătăţi până în aprilie, aşa că noua dată a evenimentului garantează vizitatorilor cea mai mare siguranţă posibilă de planificare, astfel încât să îşi poată prezenta inovaţiile la una dintre cele mai mari expoziţii industriale din lume.

Organizatorii subliniază că accentul pus pe digitalizare şi durabilitate va stimula abordări inovatoare şi eficiente ale producţiei şi protecţiei climei. Anul acesta, expoziţia va dura patru zile, dar în aprilie 2023 îşi va relua programul obişnuit de cinci zile.

Târgul de la Hanovra (Saxonia Inferioară) este un forum pentru invenţii şi inovaţii, un hub pentru schimbul de experienţă şi o sursă pentru noi parteneriate. Primul Târg de la Hanovra a avut loc în 1947, într-o fabrică din Laatzen care supravieţuise războiului,  sub conducerea administraţiei militare britanice pentru a stimula activitatea industrială ca parte a reconstrucţiei postbelice a Germaniei. De obicei, la expoziţie participă aproximativ 6 mii de expozanţi şi aproximativ 200 de mii de vizitatori.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările