British Airways cere pasagerilor să-şi anuleze zborurile. Ce li se oferă în schimb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

British Airways a început să trimită e-mailuri pasagerilor pentru a-i informa că zborurile vor fi anulate, cu două săptămâni înaintea unei alte greve a piloţilor, transmite BBC.

Acţiunea piloţilor din 27 septembrie este de aşteptat să afecteze sute de zboruri şi zeci de mii de pasageri. Disputa a izbucnit de la o creştere a salariilor, despre care piloţii spun că nu este suficient de mare, relatează Mediafax citând BBC News.

Piloţii au organizat o grevă de 48 de ore la începutul acestei săptămâni, determinând aproape 200.000 de pasageri să îşi schimbe planurile de călătorie. O purtătoare de cuvânt a British Airways a spus că decizia a fost luată „pentru a oferi clienţilor cât mai multă siguranţă”.

Pasagerilor li se oferă rambursare completă sau posibilitatea de a face rezervări la o dată alternativă. "Ne pare foarte rău că acţiunile Balpa vor afecta alte mii de planuri de călătorie", a spus aceasta. „Îi îndemnăm să îşi anuleze greva şi să revină la negocieri”, a adăugat aceasta, potrivit BBC.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite