Blue Air anunţă preţuri speciale pentru pasagerii afectaţi de anulările de pe rutele către / de la Londra Heathrow. Ce despăgubiri primesc pasagerii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
zbor-avion-aeroport-asteptare Foto Flight Refund

BLUE AIR anunţă „rescue fares” pentru pasagerii afectaţi de anularea zborurilor British Airways de pe rutele Bucureşti - Londra Heathrow – Bucureşti şi Cluj Napoca – Londra Heathrow – Cluj Napoca.

Blue Air introduce un tarif fix de 100 GBP/ 119 EURO / segment disponibil până la 31 iulie 2021 exclusiv pentru pasagerii afectaţi de anulările British Airways.

Blue Air vine în ajutorul clienţilor British Airways afectaţi de anularea zborurilor de pe rutele OTP - LHR - OTP /CLJ - LHR - CLJ cu date de călătorie cuprinse intre 1 august şi 2 septembrie, oferind un tarif fix special de 100 GBP / 119 EUR / segment (comparativ cu preţurile normale disponibile pe site).

Blue Air evaluează, de asemenea, posibilitatea creşterii capacităţîi pe rutele către/ de la Londra Heathrow.

Pentru a beneficia de acest tarif special, clienţîi trebuie să trimită un mesaj prin intermediul Facebook messenger Blue Air sau să sune în Call Center, specificând că deţin un bilet British Airways pe rutele / perioada menţionate, iar agenţii îi vor ajuta să efectueze o rezervare pe un zbor Blue Air.

Pasagerii trebuie să prezinte o dovadă a unei rezervări pe un zbor British Airways cu date de călătorie între 1 august - 2 septembrie 2021. Tariful fix de 100 GBP / 119 EUR se referă la tariful BlueBasic. Oferta RESCUE FARE este disponibilă până pe 31 iulie.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite