Blue Air a lansat noi rute către litoralul Mării Negre, inclusiv spre Bulgaria. Cât costă biletul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
blue air Foto Blue Air

Compania aeriană Blue Air a anunţat joi lansarea a două noi rute către litoralul Mării Negre, din care una spre Bulgaria, precizând că zborurile pot fi deja rezervate.

Astfel, Blue Air va conecta Transilvania cu două dintre cele mai solicitate destinaţii de pe litoralul Marii Negre, adăugând zboruri directe din Cluj Napoca spre Burgas şi Constanţa.

Lansarea rutei Cluj Napoca - Burgas marchează o premieră pentru piaţa locală, acesta fiind primul serviciu care leagă Transilvania de una dintre cele mai dorite destinatii de pe riviera Mării Negre. Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare, cu preţuri începând de la 29,99 euro / segment. Toate rezervarile includ o schimbare gratuită a datelor de călătorie.

Blue Air va opera 2 servicii săptămânale între Cluj Napoca şi Burgas, în conformitate cu următorul program:

• Miercuri, Duminica

CLJ 05:00 - BOJ 06:10

BOJ 06:55   CLJ 08:00

     

Blue Air va opera 2 servicii săptămânale între Cluj Napoca şi Constanţa, conform următorului program:

• Luni, Vineri 

 CLJ 13:25    CND 14:30    

 CND 15:10     CLJ 16:15

*ore locale

     

„Suntem bucuroşi să ne extindem oferta cu două rute suplimentare extrem de solicitate din Cluj. Burgas şi Constanţa reprezinta pieţe strategice pentru reteaua Blue Air din Transilvania, iar lansarea primului nostru serviciu aerian low cost către Burgas este o etapă importantă în strategia noastră de a deveni prima optiune de transport aerian pentru clienţii noştri. De asemenea, investigăm posibilitatea introducerii unui serviciu între baza noastră principală din Bucureşti şi Burgas, pentru a oferi o opţiune de călătorie rapidă şi la preţuri accesibile între aceste două oraşe importante şi pentru a conecta Burgas, via Bucureşti, cu toată reţeaua Blue Air. ”, spune Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite