Revolut lansează noi funcţionalităţi pentru abonamente şi criptomonede

Revolut lansează noi funcţionalităţi pentru abonamente şi criptomonede

Foto Revolut

Revolut a anunţat lansarea unor noi funcţionalităţi pentru abonamente şi criptomonede, în urma finanţării de către TSG cu 80 de milioane de dolari, a anunţat sâmbătă fintech-ul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Revolut, platforma financiară globală cu peste 12 milioane de utilizatori în întreaga lume, a anunţat sâmbătăîncheierea rundei de finanţare serie D, anunţată anterior în luna februarie a acestui an, cu o extindere de 80 de milioane de dolari, obţinând astfel în total 580 de milioane de dolari la aceeaşi evaluare. Cea mai recentă investiţie vine din partea TSG Consumer Partners, una dintre companiile de top de private equity din San Francisco, care se asociază cu fondatori şi echipe de management cu scopul de a construi branduri globale.
 
Revolut va folosi finanţarea pentru a accelera implementarea operaţiunilor bancare în Europa, incluzând lansarea de conturi curente şi servicii de creditare, precum şi lansarea de noi funcţionalităţi printre care se numără o nouă modalitate de administrare a abonamentelor şi un program de beneficii pentru clienţi.
 
În săptămânile următoare Revolut va lansa o nouă funcţionalitate pentru administrarea abonamentelor, care va permite utilizatorilor să îşi anuleze abonamentul printr-o simplă apăsare  de buton şi îi va notifica atunci când abonamentul gratuit se apropie de final..
 
“Chiar dacă nu eram în căutare activă pentru a obţine capital suplimentar, am fost abordaţi de TSG cu o propunere interesantă de a lucra împreună. Ţinând cont de istoricul TSG şi faptul că au susţinut unele dintre cele mai de succes şi inovatoare companii B2C în  ultimii ani, am fost încântaţi să îi avem alături pentru a lucra la accelerarea rapidă a adopţiei pentru platforma noastră..” a declarat Nik Storonsky, Fondator & CEO - Revolut.
 
“Acum că runda de finanţare seria D este completă, ne putem concentra pe implementarea operaţiunilor bancare în Europa şi dezvoltarea de noi produse în Statele Unite. Având în vedere climatul actual, suntem încântaţi că ne aflăm într-o poziţie prielnică pentru a aduce servicii bancare mai bune oamenilor din toată lumea.” a mai adăugat Nik Storonsky.
 
“Revolut şi-a construit reputaţia ca brand de consum de top în sectorul dinamic al tehnologiei financiare.” a spus Colin Welch, Managing Director al TSG. “Oferta de produse inovatoare a companiei, abilitatea de a conecta oameni din întreaga lume cu uşurinţă şi devotamentul de a oferi servicii financiare mai bune îi poziţionează pentru o continuă creştere. Suntem încrezători în parteneriatul cu Nik, Vlad şi echipa Revolut şi ne bucurăm să le fim alături în eforturile de extindere a  platformei globale.”
 
“Fiind prima pe piaţă şi cu adevărat unica super aplicaţie financiar globală, Revolut a construit o platformă completă care nu doar că acoperă pieţe şi concepte de produs variate, dar oferă şi acces la active digitale precum criptomonedele, construind astfel o punte de legătură solidă între tranzacţiile fizice şi cele online. . Lansarea recentă a companiei în Statele Unite a creat o oportunitate unică pentru TSG: de a aduce valoare adăugată prin optimizarea achiziţiei de clienţi şi a marketing-ului digital.” a declarat Beth Pickens, Principal la TSG
 
De asemenea, Revolut va folosi această finanţare şi pentru a îmbunătăţi programul de Rewards, care foloseşte date analitice pentru a înţelege preferinţele utilizatorilor, pentru ca apoi să le trimită în fiecare săptămână reduceri exclusive şi oferte de cashback la brand-urile preferate.
 
Revolut dezvoltă servicii şi produse noi pentru a satisface nevoile specifice ale consumatorilor. Săptămâna trecută Revolut a lansat tranzacţionarea de criptomonede în Statele Unite, permiţând astfel utilizatorilor să cumpere, deţină şi să vândă Bitcoin şi Ethereum printr-o simplă apăsare de buton.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările